امروز قصد داریم به همراه تیم مشاورمون نکاتی را در خصوص کاربرد رابیتس مطرح کنیم. با ما تا انتهای مطلب همراه باشید. رابیتس ساختار خاصی دارد. معمولا برای ساخت رابیتس میلههای فولادی گردی که حداکثر ۸ میلی متر قطر دارند با تشکیل زوایای قائم بر هم، با یکدیگر ترکیب شده و توسط سیمهای محکم بهم وصل میشوند. ساختار رابیتس را میتوان تا حد زیادی مشابه با ساختار دنده دانست. اگر قصد دارید سازه های طاق دار بسازید یا اینکه قصد نصب قرنیزهای آویزان را دارید، بهتر است از آهن هایی که جنس محکم تری دارند استفاده کنید. سازههای آویز در بردارندهی سقف ها و طاق ها هستند. در این سازهها نیاز به آویزهای اضافی دارید. رابیتس ها را میتوان یک نوع زیرسازی تلقی کرد. این زیرسازی، پایه گچ برانگیخته را نگهداری میکند. معمولا در رابیتس کاری، از تورهای سیمی استفاده میشود.
به ادامهی بررسی کاربرد رابیتس میپردازیم. رابیتس ها کاربردهای مختلفی دارند. برای مثال با استفاده از آنها میتوانید سقفها را به پایین بکشید. همچنین رابیتسها ممکن است باعث کور شدن قرنیزها شوند. ایجاد دیوارهای ناودانی غیر باربر و طاق ها از دیگر کاربردهای رابیتس هستند. با استفاده از این ابزار میتوانید نسبت به روکش کردن ستون ها و تکیهگاه ها اقدام کنید. رابیتس در ساخت کانال های تهویه نیز نقش مهمی دارد. امروزه در غالب اوقات رابیتسها با دیوارهای خشک جایگزین میشوند. البته استفاده از رابیتس ها در مقایسه با دیوارهای خشک هزینهی بیشتری در پی دارد. رابیتسها یک سری ویژگی های مثبتی هم دارند که به عنوان مزایای این ابزار شناخته میشوند. در قسمت بعدی به بررسی این مزایا خواهیم پرداخت.
مزایای رابیتسها
در این قسمت میخواهیم مزایای رابیتس را بررسی کنیم. یکی از مزیت هایی که استفاده از رابیتس ها با خود به همراه دارد، افزایش طول عمر تأسیسات است. زمانی که تاسیسات از کف عبور کنند معایب زیادی خواهند داشت. برای مثال ممکن است تحت فشار مصالح به کار رفته قرار بگیرند و آسیب ببینند. گاهی اوقات برخورد با مصالحی مثل سیمان باعث ایجاد خوردگی در سطح تاسیسات خواهد شد. اگر تأسیسات در طول زمان خراب شوند مجبور هستید تا تمام کفپوش را تخریب کنید. در صورتی که اگر از رابیتس ها جهت عبور تأسیسات استفاده کنید، مشکلات کمتری برایتان ایجاد میشود.