امروز قصد داریم به کمک تیم مشاورمون در مورد ویژگیهای پرده برقی صحبت کنیم. برای کسب اطلاعات تکمیلی تا انتهای مطلب همراه ما باشید. پردههای برقی را در بازار به نام پرده های هوشمند هم می شناسند. در واقع پیشرفت علم و تکنولوژی باعث شده تا جزئی ترین لوازم یک خانه نیز دچار تحولات خاصی شوند. از لوازمی که در طول زمان تغییرات ظاهری فراوانی را تجربه کرده اند، پرده ها هستند. با استفاده از پرده های برقی یا همان پرده های هوشمند دیگر لازم نیست که خود را درگیر باز و بسته کردن آنها کنید. در واقع پرده های یاد شده با دارا بودن یک موتور مخصوص به راحتی جمع میشوند. اگر درخانهی خود از تجهیزات هوشمند استفاده میکنید به راحتی میتوانید برنامههایی را برای باز و بسته کردن پرده تنظیم کنید. برای مثال طبق برنامهی تنظیمی پرده میتواند در موقعیت زمانی خاصی باز یا بسته شود.
انواع پردههای هوشمند یا برقی
پرده برقی تنوع خوبی از نظر سیستم ساخت دارد که در این قسمت به آن اشاره میکنیم. پردههای برقی ممکن است به صورت کرکرهای تولید و عرضه شوند. این پرده ها به صورت بالارو هستند. همچنین برخی دیگر از پردهها به نام پردههای سایبان شناخته شده اند. پرده های سایبان را میتوانید به عنوان یک نورگیر قوی مورد استفاده قرار دهید. پردههای برقی ممکن است به گونهای ساخته شوند که از کنار جمع شوند. این پرده ها که به آنها پرده های از کنار جمع شو میگویند هم طرفداران خاص خودشان را دارند.
در پردههای برقی یا هوشمند موتور است که امکان کنترل پرده را فراهم میکند. موتورهای برقی باید با وزن پرده و مدل آن تناسب و هماهنگی کامل داشته باشند. یکی از اجزای مهم این پرده ها، ریل پرده برقی است. در واقع وجه تمایز پرده های هوشمند با پرده های معمولی هم در همین مورد است. اگر دقت کنید میبینید که پرده های معمولی میل پرده دارند. تسمههایی که داخل ریلهای پردههای هوشمند وجود دارند، اتصال به موتور و حرکت پرده را امکان پذیر میکنند. بنابراین با توجه به مزایایی که ذکر کردیم، استفاده از پرده های برقی یا هوشمند نمایی مدرن به پنجرههای شما میبخشند.