ویژگیهای طراحی و اجرای سقف
امروز در تیم مشاورمون میخواهیم موضوع نحوهی طراحی و اجرای سقف را مورد بررسی قرار دهیم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید. این روزها سقفها به شیوههای مختلفی ساخته میشوند. با پیشرفت صنایع ساخت و ساز شاهد تحول در مصالح ساختمانی هستیم. در دنیای امروز همه به دنبال این هستند که تا حد ممکن ظاهر خانهی خود را به مدرن ترین شیوه بسازند. سقف یک سازه در طراحی دکوراسیون داخلی فضا به شدت حائز اهمیت است. برای اینکه سقفها طراحی جدید و چشمگیری پیدا کنند، ابزارها و مصالح جدیدی به وجود آمده اند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. یکی از راههای طراحی سقف خانه به شکل جدید و خاص، استفاده از سقفهای کاذب است.
سقفهای کاذب در بازار با تنوع بینظیری عرضه میشوند. در واقع آنها را میتوانیم به عنوان یک پوشش فرعی بر روی سقف اصلی در نظر بگیریم. بسیاری از سقفهای کاذب به گونه ای ساخته میشوند که نقش عایق صوتی و حرارتی را ایفاء میکنند. این روزها معضلاتی مثل سر و صدا بیشتر از هر زمان دیگری خود را نشان میدهند. این مشکل معمولا در آپارتمان هایی که تعداد واحد بیشتری دارند، حادتر خواهد بود. بنابراین استفاده از سقف کاذب میتواند عملکرد آکوستیک داشته باشد.
چند نکته در باب مزایای سقفهای ثانویه
همانطور که گفتیم طراحی و اجرای سقف این روزها پیشرفت کرده و از حالت سنتی خارج شده است. در خصوص سقفهای کاذب یا همان سقفهای ثانویه ممکن است در نگاه اول فکر کنید برای نصبشان نیازی به کمک ندارید. در صورتی که نصب سقف کاذب هم نیاز به مهارت و تجربه دارد. بنابراین سعی کنید از یک تیم متخصص کمک بگیرید تا بهترین نتیجه برایتان رقم بخورد. با این حال برای نصب سقفهای مذکور نیازی به ریخت و پاش های مرسوم ساخت و ساز ندارید. یکی دیگر از مزایایی که این سقفها دارند این است که با اتصال به اسکلت اصلی ساختمان عیب و ایرادهای سقف اولیه را میپوشانند. این سقفها بسیار سبک و قابل جا به جایی هستند. همچنین برای انجام عملیات بازسازی به راحتی میتوانید آنها را از محل نصب جدا کنید. امیدواریم نکاتی که مطرح کردیم در طراحی سقف و اجرای آن کمک کنندهی شما باشند.