امروز قصد داریم به کمک تیم مشاورمون در خصوص وظایف مدیر ساختمان با یکدیگر صحبت کنیم. تا انتهای مطلب ما را همراهی کنید. امروزه با توجه به گسترش زندگی آپارتمان نشینی همواره نیاز به مدیریت ساختمان بیش از هر زمان دیگری به چشم میخورد. به همین جهت بهتر است تا اطلاعات جامعی در خصوص وظایف مدیریت و… داشته باشیم. در این راستا قانونی تحت عنوان قانون تملک آپارتمان ها نیز تدوین شده است که مطالعه ی مواد آن خالی از لطف نیست. مدیر ساختمان در حقیقت کسی است که مسئولیت اداره کردن ساختمان و حفظ آن را بر عهده دارد. مدیر ساختمان تصمیمات مجمع عمومی را اجرا میکند. انتخاب او نیز طی جلسات سالیانه برای مدت زمان یک سال صورت میگیرد.
بررسی وظایف مدیر ساختمان
اینک به بررسی وظایف مدیر ساختمان میپردازیم. اگر اهالی و ساکنان بخواهند می توانند فرد را برای سالهای بعد نیز به عنوان مدیر انتخاب کنند. از این حیث هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد. البته هیچ الزامی نیست که حتما مدیر از بین ساکنین انتخاب شود. بلکه هر شخص حقیقی یا حقوقی خارج از ساختمان هم میتواند به عنوان مدیر انتخاب شود. مدیر ساختمان اصلی ترین وظیفه اش همانطور که گفتیم اداره ساختمان و اجرای تصمیمات گروهی است.
مدیر باید به گونه ای اوضاع را کنترل کند که از هرگونه آسیب و خرابی ساختمان جلوگیری شود. شخص مدیر از نظر قانونی بدون موافقت و تایید اهالی ساختمان اجازه ندارد که دیگری را جایگزین خود کند. البته امکان تفویض اختیار کوتاه مدت مدیر به سایرین وجود دارد. علاوه بر آنچه اشاره کردیم مدیر ساختمان باید شارژ هر واحد را تعیین کرده و نسبت به اخذ آن اقدام نماید. از وظایف اساسی مدیر ساختمان بیمه کردن سازه در برابر حوادث احتمالی است. او موظف است که گواهی تسویه حساب هزینه های ساختمان را نیز به ساکنین تقدیم کند.