امروز قصد داریم به کمک تیم مشاورمون در خصوص نکات و ضوابط حفاظ با یکدیگر صحبت کنیم. تا انتهای مطلب همراه ما باشید. معمولا پنجره ها و بالکن های منازل حتی به شکل مجهز هم از ایمنی کافی برخوردار نیستند. به همین جهت وجود بالکن و پنجره همواره میتواند برای اهالی خانه به خصوص کودکان یک عامل خطرناک به شمار رود. یکی از معضلاتی که مالکین طبقات پایین تر ساختمان ها با آن مواجه هستند، عدم وجود امنیت کافی در برابر سارقین است. اگر شما هم در شرایط یاد شده قرار دارید، به شما پیشنهاد میکنیم که حتما نسبت به نصب حفاظ برای درب و پنجرههای خانهی خود اقدام کنید.
بررسی نکات و ضوابط حفاظ
در بررسی نکات و ضوابط حفاظ ممکن است برایتان سوال ایجاد شود که آیا ساکنین طبقات پایین تر یک ساختمان این اجازه را دارند که برای واحد شخصی خود حفاظ نصب کنند یا خیر؟ نصب حفاظ از نظر قانونی مشکلی ایجاد نمیکند. اما باید این نکته را مدنظر قرار دهید که هیچ کدام از ساکنین نمیتوانند در خصوص قسمت های مشاع ساختمان به تنهایی تصمیم گیری کرده و تغییرات دلخواه را اجرا کنند. عدم اجازهی قانون تملک آپارتمانها دربردارندهی تغییر در نمای ساختمان هم میشود. به همین جهت اگر میخواهید تغییری در نمای ساختمان خود ایجاد کنید که از نظر امنیتی و… برای شما ضرورت دارد، باید نسبت به جلب رضایت ساکنین اقدام نمایید.
این مسئله در ماده ۹ قانون تملک آپارتمان ها مورد اشاره قرار گرفته است. برخی از افراد هستند که در بالکن یا تراس واحد آپارتمان خود حفاظ نصب میکنند. جنس این حفاظ ها معمولا از فلز است. در نصب، بهتر است حفاظ به گونهای تعبیه شود که برای تمام فضای جلوی بالکن پوشش دهی کافی داشته باشد. اگر پوشش دهی کافی وجود داشته باشد، دیگر سارقین از این طریق امکان ورود و خروج نخواهند داشت. حفاظ بالکن جزء قسمتهای اصلی بنا محسوب میشود. به همین دلیل هم هزینه های نصب حفاظ بر دوش صاحب خانه است.