بررسی انواع مدل سازی در معماری
امروز در تیم مشاورمون میخواهیم انواع مدل سازی معماری را بررسی کنیم. با ما تا انتهای مطلب همراه باشید. چندین مدل مختلف معماری سه بعدی برای شرکت ها در دسترس است تا از آنها برای کمک به فرآیند طراحی و کمک به مشتریان در تجسم نقشه ها استفاده کنند. انواع اصلی مدل سازی سه بعدی در صنعت معماری و طراحی را در ادامهی مطلب معرفی میکنیم. یکی از این الگوها، مدلهای معماری سهبعدی است. مدل های سه بعدی در نرمافزار مدلسازی سهبعدی ایجاد میشوند. این نرم افزارها به کاربران این امکان را میدهند تا مدل سهبعدی یک شی را در برنامههای خود بسازند. این مدلها میتوانند بسیار کارآمدتر از مدلهای دو بعدی باشند. زیرا میتوانند بافت، شکل و اندازه ساختمانهای بالقوه را به بینندگان نشان دهند.
کاربرد ماکت ها در مدل سازی معماری
انواع مختلفی از ماکت ها در مدل سازی معماری طی مراحل مختلف استفاده میشوند. ماکت های مدل سازی، برخی از انواع اصلی ماکت های حجمی و ماکت های ارائه را، در بر میگیرند. میتوانید از انواع مختلف این ماکت ها استفاده کنید تا یک مدل سازی حرفهای را برای پروژهی خود رقم بزنید.
ماکت های حجمی یکی از ابزارهای مدل سازی معماری است. ماکتهای حجمی معمولاً در ابتدای طراحی پروژه استفاده میشوند. این ماکت ها برای درک اینکه چگونه یک پروژه ممکن است در یک محیط به نظر برسد و همچنین برای چیدمان فضا، در پروژه استفاده می شوند. مدل سازان اغلب این انواع را، با مواد ارزان قیمت مانند فوم و مقوا می سازند تا بتوانند مدل را به سرعت تغییر دهند. این مدل ها باعث میشوند که طراح بتواند طرح های مختلف را آزمایش کند.
ماکت های ارائه نوع دیگری از انواع مدل سازی معماری هستند. این دسته از الگوها معمولاً نوع نهایی مدل ساختمان هستند. زیرا پس از تکمیل طراحی ساخته میشوند. مدلسازان، این مدلها را در مقیاس خاصی میسازند تا همه چیز، از ساختمانهای منفرد گرفته تا کل جامعه را نشان دهند. علاوه بر ساختمان هایی که توسط آنان نشان داده می شوند، اشیای مختلف هم در آنها نمایانگر است. این اشیاء شامل اشیایی هستند که نمایانگر منظره و هر گونه جزئیات مرتبط با یک پروژه هستند. سطح جزئیات در اینجا می تواند خیلی مهم باشد. اگر یک شرکت نیاز داشته باشد برنامه های خود را به یک مشتری بفروشد یا از یک نهاد مجوز تاییدیه بگیرد ذکر جزئیات و نمایش آنها مهم است.