نحوهی طراحی پلان
امروز در گروه مشاورمون قصد بررسی طراحی پلان را داریم. با ما همراه باشید. در این نوشتار در خصوص طراحی پلان و گامهای آن اطلاعات مفیدی به دست میآورید. برنامه ریزی و طراحی، خلاقانه ترین بخش هر پروژه ساختمانی است. زیرا به شما این امکان را می دهد که با توجه به مبانی طراحی ساختمان پروژه ای موفق ارائه کنید. به خاطر داشته باشید که هنگام برنامه ریزی، روابط فضایی بسیار مهم است. همانطور که می دانید طراحی پلان طبقات به صورت تدریجی شکل می گیرد. به همین جهت، باید بین فضاها یکپارچگی، انسجام و تناسب وجود داشته باشد. به یاد داشته باشید که طراحی خوب با کاربردی بودن پروژه در تعامل است. جهت کسب نتیجه ی مطلوب از تئوری ها و اصول طراحی پیروی کنید تا به موفقیت برسید. در ادامه نکات ارزشمندی را بیان خواهیم کرد.
گام های طراحی پلان
گامهای طراحی پلان را در این قسمت از نوشتار توسط تیم مشاورمون مورد بررسی قرار میدهیم. در نظر بگیرید که خانه شما با چه موقعیتی در زمین قرار دارد. اینکار در جهت یابی مناسب برای ویوی بهتر بسیار کاربرد دارد. جهت افزایش راحتی سیرکولاسیون حرکتی از فضایی به فضای دیگر، رابطه ی بین فضاها را بررسی کنید. خانههای قدیمی معمولاً بیشتر بخشبندی میشوند. در نوسازی تفکیک فضایی اضافی را ازبین ببرید و فضاها را باز کنید. پهنه بندی فضا شامل سه فضای خصوصی، نیمه خصوصی و اشتراکی است. به دنبال ایجاد ارتباط بصری از یک فضا به فضای دیگر باشید.
چند نکته ی تکمیلی
هنگام طراحی پلان چیدمان فضاهای اصلی خانه (مانند حمام، سالن، پله ها، کمدها و فضاهای تاسیساتی) از اهمیت زیادی دارند. زیرا با کارایی و عملکرد کلی یک خانه مستقیما در ارتباط است. محیط و مساحت هسته مرکزی خانه می تواند فضاهای ایده آلی برای زندگی ایجاد کند. اطمینان حاصل کنید که فضای اشتراکی مانند پذیرایی که در مرکز قرار دارد به راحتی قابل دسترس در تمام قسمتهای خانه است. حفظ روابط فضاها با یکدیگر، محیطی جذاب و کاربردی تر را برای شما ایجاد می کند. همچنین اندازه مناسب اتاق ها به متراژ کلی خانه و تعداد اتاق بستگی دارد. دقت کافی را در این خصوص به خرج دهید. تعادل در فضا را در نظر بگیرید. این تعادل شامل نحوه چیدمان مبلمان، زاویه دید و… است.