معرفی شیشه لمینت
شیشه لمینت یکی از مواد پرکاربردی است که با پیشرفت و رشد تکنولوژی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. برخی ویژگی های این مواد باعث میشوند تا در ساخت انواع و اقسام دربها، پنجرهها، پله ها و… مورد استفاده قرار گیرند. این شیشهها جزء شیشه های ایمنی محسوب میشوند که مقاومت بسیار زیادی دارند. شیشه های مذکور متشکل از چندین لایه هستند که پلی وینیل بوتیرال مابین هر کدام از لایه های اشاره شده قرار گرفته است.
برای ساخت شیشه های لمینت لایه های مختلف پلیمر و شیشه برای یکپارچه شدن تحت فشار و حرارت زیادی قرار میگیرند. شیشه های لمینت با توجه به اینکه چه تعداد لایه درون آنها به کار رفته است، کاربردهای مختلفی خواهند داشت. یکی از دلایلی که باعث میشود شیشه های لمینت حتی در صورت شکستن هم فرو نریزند این است که درون آنها طلق های PVB به کار رفته است. البته این امکان وجود دارد که ویژگی های لمینت را با توجه به نوع شیشه های به کار رفته در آن به شکل مورد نظر تغییر داد.
کاربردهای شیشه های لمینت
در این قسمت کاربردهای شیشه لمینت را به کمک تیم مشاورمون بررسی میکنیم. شیشه های لمینت را میتوان در ساخت ویترینها، بیمارستانها، مجتمع های مختلف، فرودگاه ها و... مورد استفاده قرار داد. یکی از مصارف شیشه لمینت در دکوراسیون داخلی استفاده از آن به عنوان کفپوش است که جلوه خاص و لوکسی را ایجاد میکند. جالب است بدانید که کاربرد شیشه های لمینت فقط محدود به دکوراسیون داخلی نیست. بلکه برای کاهش خسارات جانی به سرنشینان خودرو از شیشه های لمینت در ساختن خودرو هم استفاده میشود. شیشه های لمینت علاوه بر مصارف مختلفی که دارند به جهت ویژگی عایق بودن در مقابل صدا در ساخت ساختمان ها و اماکن مسکونی نیز مورد استفاده قرار میگیرند. این شیشه ها خاصیت ضد آب و ضد رطوبت هم دارند. به همین خاطر میتوان آنها را در حمام و سرویس بهداشتی به کار برد.