سیستم سازی EEM یا متدولوژی مهندسی سازمان، زمینه ای مناسب را جهت مطالعه یک مجموعه فراهم می کند. پس از انجام این مطالعه، می توان استراتژی های لازم را برای رسیدن به اهداف سازمانی فراهم نمود. در واقع متدولوژی مهندسی سازمان، نخستین گام برای تعریف مجموعه است که ارکان آن با استفاده از سوالات چه کسی، چه چیزی، کجا، کی و چگونه مشخص می گردند. این سیستم سازی به منظور یکدست ساختن محیط سازمان و بهبود ارتباطات سازمانی انجام می گیرد. به کارگیری EEM منجر به دستیابی به یک استراتژی می شود که در طی آن، اولویت های مهم سازمانی همراه با نحوه اجرای برنامه ها مشخص می شوند.
مراحل طراحی سیستم EEM
سیستم سازی EEM شامل 5 مرحله است که در این مراحل، ابتدا سازمان از جنبه های مختلف معرفی شده و سپس به آنالیز آن پرداخته می شود. در مراحل بعدی، اهداف و استراتژی ها با توجه به اهداف سازمانی و با توجه به تحلیل های انجام شده، طراحی می شوند. در مرحله آخر، ارزیابی سازمان انجام می پذیرد.
سیستم سازی EEM توسط متخصصان حرفه ای
با توجه به اینکه جوامع هر روزه در حال پیشرفت هستند و تغییر، جزء دائمی بازارهای گوناگون است، شرکت ها و سازمان ها همواره باید اهداف خود را مطابق با این تحولات، تغییر دهند. بنابراین، این شرکت ها به دنبال سیستم سازی EEM توسط برترین متخصصان می باشند تا اهداف کوتاه مدت خود را مطابق با تغییرات بازار و در راستای اهداف بلند مدت خود تعیین نمایند. طراحی این سیستم برای یک سازمان باید توسط افراد ماهری انجام گیرد که به خوبی از شرایط کسب و کارها مطلع هستند. همچنین این افراد باید اطلاعات کافی از نرم افزارهای موجود در این زمینه داشته باشند. برای این منظور، مجموعه مشاورمون با اختیار داشتن تیم مشاوره تخصصی طراحی سیستم EEM، خدماتی با ارزش را در اختیار مدیران قرار می دهد.