امروز میخواهیم به کمک تیم مشاورمون در خصوص ویژگی های درب ام دی اف با یکدیگر صحبت کنیم. تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید. همانطور که میدانید ام دی اف جزء محصولات چوبی محسوب میشود. این محصول به روش خشک ساخته میشود و همانند یک تخته فیبر است. درب های ام دی اف بعد از اینکه ساخته شدند روکش میشوند. علت روکش کردن درب ها پس از ساخت این است که دوام آنها افزایش پیدا کند. علاوه بر افزایش دوام، روکش کردن زیبایی خاصی به محصول نهایی میبخشد. دوام درب ها از این جهت حائز اهمیت است که ممکن است در محیطی مثل حمام یا توالت نصب شود. این محیط ها هم مستعد رطوبت هستند.
رطوبت نیز به سازههای چوبی آسیب میرساند. یکی از بهترین روکش هایی که در بازار برای دربهای ام دی اف از آن استفاده میشود ملامین است. روکش های پی وی سی نیز در بسیاری از موارد روی دربهای ام دی اف نصب میشوند. بنابراین دربهای مذکور از مقاومت بسیار خوبی در برابر آسیب های مختلف برخوردار هستند. جالب است این نکته را بدانید که روکش های یاد شده به راحتی قابل رنگ کردن هستند. رنگ های مختلف این درب ها باعث میشوند تا بتوانید آنها را با دکوراسیون داخلی یا خارجی فضای مدنظر هماهنگ کنید.
چند نکته در خصوص دربهای ام دی اف
به ادامهی بحث در خصوص درب ام دی اف میپردازیم. اگر به دنبال دربهای ام دی افی هستید که مقاومت بیشتری نسبت به سایر انواع دارند دربهای با روکش پی وی سی را انتخاب کنید. در بازار با توجه به معیارهای مختلف قیمت دربهای ام دی اف دارای نوسان است. برای مثال ضخامت درب، یکی از مواردی است که میتواند بر قیمت نهایی محصول اثر بگذارد. اگر درب ام دی اف مدنظر شما روکش داشته باشد جنس روکش هم بر ارزش مالی درب اثرگذار خواهد بود. یکی دیگر از چیزهایی که حین قیمت گذاری به آن توجه میشود سایز درب است. طراحی درب نیز میتواند ساده، طرحدار و… باشد. اگر درب ام دی اف روکش نشده باشد گزینهی خوبی برای استفاده در محیط های مرطوب نیست. بنابراین بهتر است این درب ها را در اتاق ها، ورودی خانه و… استفاده کنید.