امروز قصد داریم به کمک تیم مشاورمون در خصوص جدیدترین روش های عایق کردن ساختمان با همدیگر صحبت کنیم. تا انتهای مطلب همراه ما باشید. با توجه به افزایش روزافزون جمعیت در دنیای امروز نیاز به مصرف انواع و اقسام انرژی ها نیز افزایش پیدا میکند. به همین جهت جا دارد تا از هر اقدامی که باعث صرفه جویی و ذخیره انرژی میشود، استقبال کنیم. یکی از کارهایی که به این منظور در عملیات ساخت و ساز انجام میشود، عایق سازی است. عایق سازی ساختمان میتواند جلوی ورود و خروج حرارت، سرما، صوت و… را بگیرد. هرچقدر که بتوان در مصرف انرژی صرفه جویی کرد، به همان میزان هزینه های مصرفی هم کاهش پیدا خواهند کرد.
بررسی جدیدترین روش های عایق کردن ساختمان
به ادامهی بحث در خصوص جدیدترین روش های عایق کردن ساختمان میپردازیم. برای عایق کردن ساختمان از مصالح مختلفی استفاده میشود که در ادامه به آنها اشاره میکنیم. یکی از انواع عایق ها، عایق های پلیمری با مقاومت بالای حرارتی است. علاوه بر اینکه از آنها برای عایق کاری استفاده میشود، مزیت دیگری هم دارا هستند. عایق های پلیمری در عایق کاری های رطوبتی نیز بسیار مفید هستند. مقاومت این عایق ها چیزی حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تخمین زده میشود. اگر بخواهید سطح مقاومت این عایق ها را بالا ببرید میتوانید از مواد ضد آتش استفاده کنید.
از ویژگی مهم عایق های پلیمری این است که میزان انعطاف پذیری آنان بسیار پایین است. از دیگر عایق های مورد استفاده در صنعت ساخت و ساز، عایق های معدنی هستند. رایج ترین عایق های این گروه، پشم، پشم سنگ و پشم شیشه است. عایق های معدنی مقاومت حرارتی فوق العاده ای مابین ۴۰۰ تا ۷۰۰ درجه سانتی گراد دارند. از معایب عایق های معدنی می توان به مقاومت بسیار پایین آنها در مقابل رطوبت اشاره کرد. عایق کاری را میتوان به همراه سازه، بدون نیاز به سازه، با استفاده از مصالح ساختمانی مثل بلوک های سبک و… انجام داد.