برندسازی سازمانی چیست و چه تاثیری بر سودآوری مجموعه دارد؟
در گذشته به دلیل شباهت میان کالاها و رقابت زیادی که میان شرکت ها وجود داشت، سازمان ها به این نتیجه رسیدند که با افزایش شناخت خریداران از یک شرکت، میزان فروش محصولات نیز نسبت به رقبا بالاتر خواهد رفت. بدین صورت، مفهوم برندسازی سازمانی به وجود آمد. امروزه مدیران به خوبی از اهمیت این موضوع و تاثیر زیاد آن بر سودآوری سازمان آگاه هستند.
جنبه های مختلف برندسازی شرکتی
برندسازی شرکتی دارای دو جنبه درون سازمانی و برون سازمانی می باشد. این مفهوم بدین معنی است که بخشی از برندسازی برای شناخته شدن در میان افرادی همچون مشتری ها و سهامداران است. در این جنبه از برندسازی، تلاش می شود تا با استفاده از روش های گوناگون تبلیغاتی، افراد ذی نفع به خوبی با عملکردها و خط مشی سازمان آشنایی پیدا کنند. در برندسازی درون سازمانی، بر ارتباط بین کارکنان شرکت با مشتریان و سهامداران تمرکز می شود. در واقع در صورتی که مدیران از کارکنان خود غافل شوند و تنها بر شناخته شدن در میان خریداران تمرکز نمایند، ممکن است به دلیل رفتار نامطلوب پرسنل با مشتریان، بازدهی بسیار کاهش پیدا کند. به همین دلیل، مدیران با برندسازی درون سازمانی، بر روی فرهنگ و ارزش های کارکنان خود نیز سرمایه گذاری می نمایند.
برندسازی سازمانی به صورت تخصصی و حرفه ای
امروزه یکی از استراتژی های مدیرانی با هوش مالی بالا، برندسازی سازمانی حرفه ای می باشد. این مدیران به خوبی آگاه هستند که با این استراتژی، می توانند به سود بسیار بالایی دست پیدا کنند. اما راه های تبلیغاتی و بازاریابی زیادی برای برند سازی وجود دارند که ممکن است این افراد را دچار سردرگمی کنند. در صورتی که می خواهید برندسازی شرکتی را به بهترین شکل ممکن انجام دهید، با دریافت مشاوره از برترین کارشناسان تیم حرفه ای مشاورمون، می توانید در سریع ترین زمان ممکن به اهداف خود دست پیدا نمایید.