اهمیت طراحی بوم مدل کسب و کار حرفه ای
این موضوع بر کسی پوشیده نیست که اگر بدون آگاهی و برنامه ای از پیش تعیین شده پا به دنیای پیچیده تجارت و کسب و کار بگذاریم، ممکن است با ضررهایی جدی رو به رو شویم. طراحی بوم مدل کسب و کار یکی از بهترین راه ها برای داشتن یک چشم انداز مناسب نسبت به کاری است که قصد داریم آن را به سرانجام برسانیم. بوم کسب و کار برخلاف بیزنس پلن، یک طرح است که نشان دهنده اهداف کوتاه مدت و نحوه دستیابی به آن ها می باشد. در حالی که بیزنس پلن برنامه ای بلند مدت و بسیار دقیق و با جزئیات درمورد کسب و کار می باشد.
طراحی بوم مدل کسب و کار یکی از مصادیق هوش مالی مدیران یک مجموعه است. این طرح، به خوبی نحوه انجام آنچه می خواهید به دست آورید را پیش روی شما قرار می دهد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی درباره بوم کسب و کار را در اختیار شما قرار دهیم.
بوم مدل کسب و کار چه اطلاعاتی را در اختیار ما می گذارد؟
با طراحی بوم کسب و کار، الگویی در دسترس قرار می گیرد که استراتژی های مدیریتی برای توسعه کسب و کار را نشان می دهد. این موضوع، می تواند به توصیف و طراحی مدل های تجاری کمک شایانی نماید. بوم مدل کسب و کار به صورت یک جدول طراحی می شود. بخش های گوناگون این جدول به مدیران کمک می کنند تا سرمایه گذاری های پرسودی داشته باشند. همچنین این امکان را برای آن ها فراهم می کند تا فعالیت های خود را به صورتی کاربردی و بدون اتلاف منابعی همچون زمان و سرمایه به پیش ببرند.
مشاوره، تدوین و طراحی بوم مدل کسب و کار حرفه ای
طراحی بوم مدل کسب و کار باید توسط افراد باتجربه و حرفه ای صورت بگیرد. زیرا این افراد به خوبی از جنبه های گوناگون تجارت و بازار آگاه هستند. مرکز تخصصی مشاورمون، امکان دریافت مشاوره توسط برترین کارشناسان درحوزه تخصصی طرح کسب و کار را برای مدیران فراهم نموده است. برای کسب اطلاعات بیشتر، با ما در ارتباط باشید.