بررسی اجرای ساختمان با روش Tilt Up
در نوشتار پیش رو با کمک مجموعه مشاورمون اجرای ساختمان با روش Tilt Up را بررسی میکنیم. صنعت ساخت و ساز همواره با گذر زمان رو به رشد و پیشرفت است. بنابراین شاهد استفاده از روش های نوین برای انجام عملیات ساختمان سازی هستیم. روش تیلت آپ یکی از این روش های نوین است که با استفاده از بتن اجرا میشود. از طرف دیگر نسبت به سایر روشهای ساخت و ساز هزینه کمتری را در پی دارد. همچنین سرعت بالای اجرای این روش بر محبوبیت آن افزوده است.
چند نکته تکمیلی
در روش یاد شده عناصر مختلف سازه نظیر ستونها، دیوارها و… به شکل قطعات بتنی بزرگ و در حالت پنلی آماده سازی خواهند شد. پس از آماده سازی قطعات به کمک جرثقیل این پنل ها را در موقعیت های پیش بینی شده قرار میدهند. روشی که به آن اشاره کردیم به کمک بتن تقویت شده اجرا شده و همواره کارایی و سرعت اجرای بالایی دارد. هر چقدر سرعت انجام عملیات اجرایی بالاتر باشد، این موضوع در کاهش هزینه ها هم موثر خواهد بود.
کارکردهای روش Tilt Up
یکی از جاهایی که از اجرای ساختمان با روش Tilt Up استقبال زیادی میشود، عملیات ساخت و ساز مربوط به انبارها و دفاتر اداری است. چون علاوه بر کارایی و سرعت بالای این روش، بتن ریزی روی زمین هم به آسانی انجام میشود. منظور ما این است که در روش فوق عوامل اجرایی مثل کارگران و مهندسان با ایستادن بر روی زمین به جای ایستادن در ارتفاع با داربست، میتوانند کارها را پیش ببرند. با روش Tilt Up خیلی راحت ساخت و ساز قسمت بیرونی ساختمان به اتمام میرسد. جالب است بدانید که تاریخچه استفاده از روش مذکور به زمان های خیلی دور بر میگردد. زیرا در ساخت و ساز انبارهای قدیمی از سبکی مشابه سبک Tilt Up استفاده میشد. در سال های اخیر با پیشرفت و رشد تکنولوژی روش های ساخت و ساز هم شکل مدرنی به خود گرفته اند که امروزه شاهد استفاده از آنها هستیم.