امروز قصد داریم به همراه تیم مشاورمون در خصوص ویژگی های آبنمای صخره ای با یکدیگر صحبت کنیم. تا انتهای مقالهی پیش رو با ما همراه باشید. آبنماها این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده اند. بسیاری از افراد از آبنماها برای طراحی دکوراسیون آپارتمان، ویلا، رستوران و… استفاده میکنند. در واقع محیطهای داخلی یک سازه در غالب اوقات به شیوه ای ساخته میشوند که ارتباط محیط با طبیعت قطع میشود. اما آبنماها را میتوان به عنوان رابطی مابین انسان و طبیعت در نظر گرفت. بنابراین در یک محیط کاملا شهری هم میتوانید پیوند خود را با طبیعت حفظ کنید. یکی از محبوب ترین آبنماهایی که در محیطهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند، آبنماهای صخره ای هستند. یکی از راههای محوطه سازی ویلا باغ ها نیز استفاده از چنین گزینههایی است.
ساخت آبنماهای صخره ای
میتوانید آبنمای صخره ای مصنوعی خود را با سایر عناصر سرسبز ترکیب کنید و یک طبیعت بی نظیر بسازید. قالبی که در ساخت این صخره های مصنوعی مورد استفاده قرار میگیرد ظاهری مثل سنگ های طبیعی دارد. البته در مواردی میبینیم که قلوه سنگ های طبیعی هم در ساخت این آبنماها به کار گرفته میشوند. معمولا برای اینکه یک آبنما در محیط نصب شود طی کردن مراحلی لازم است که در ادامه به آنها اشاره میکنیم. در گام اول لازم است تا کف زمین را کاملا عایق بندی کنیم و با قیر بپوشانیم. این کار به این جهت است که آب به کف زمین نرسد. زیرا رطوبت زیاد کف را دچار آسیب میکند.
در مرحلهی بعدی نوبت به چیدمان سنگ ها میرسد. سنگهایی که برای ساخت آبنما از آنها استفاده میشود ابعاد گوناگونی دارند. در نهایت ظاهری که از چیدن سنگ ها به دست میآید به شکل صخره است. برای ریزش آب بر روی سنگهای یاد شده لازم است تا پمپ های مخصوصی داخل آنان تعبیه شوند. آبنماهای صخره ای نسبت به سایر آبنماها مزایایی هم دارند. برای مثال نصب آنها بسیار آسان است. همچنین باعث تصفیه ی هوا میشوند. این آبنماها صدای دل انگیزی ایجاد میکنند و حسی مثل بودن در طبیعت را برای مخاطب به وجود میآورند. در ساخت این آبنماها معمولا از سیمان، بتن، فایبرگلاس و… استفاده میشود.
[/vc_column_text][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]